Google Workspace İş Ortağınız İle Dijital Dönüşüm

Bu içeriğimizde size ve şirketinize büyük ölçüde yardımcı olacak ve hatta kapalı iş ortağınız olacak olan Google Workspace ile tanıştıracağız. Bünyesinde barındırdığı 11 uygulama ile sizlere çok fazla avantaj sağlayacak. Üstelik karşı tarafa da güvenilirlik vererek şirketinizin çok daha âlâ yerlere gelmesine neden olacaktır. Üstelik tüm bu bahsettiğim özelliklere sahip olmak için yapmanız gereken tek bir şey var. HTekin BT Hizmetleri sitemizi ziyaret ederek ve bizimle irtibata geçerek Google Workspace kurulumunu bizim yapmamızı isteyebilirsiniz. Tüm profesyonelliğimiz ile sizin için kurulumunu yaparak Google Workspace’in avantajlarını tüm ayrıntıları ile tarafınıza iletiyoruz. Uzman takımlar tarafından kurulumunu sağlarken sizler sadece zımnî iş ortağınızın tadını çıkarıyorsunuz. Artık dilerseniz birlikte bir öbür başlığımız olan Google Workspace’in fiyat lisansları nelerdir inceleyelim.

Google Workspace Fiyat Lisansları​​ Nelerdir?

Google Workspace işletmenizin muhtaçlığına nazaran size fiyat lisansı sunmaktadır. Her bütçeyi ve gereksiniminizi karşılayacak lisansları bulabilirsiniz. Üstelik en düşük lisans kullanıcı başına sırf aylık 61 TL. Google workspace lisanslarıarasında bahsetmiş olduğumuz bu paketi satın almak için web sitemizi ziyaret ederek Business Starter lisansını satın almak istediğinizi belirtirseniz seve seve yardımcı oluruz. Öbür lisanlar ise şu biçimde isimlendirilmektedir; Business Standart ve Business Plus olarak 3 çeşit lisans mevcuttur. Google Workspace lisanslarını tercih ettiğiniz takdirde birçok avantaja sahip olacaksınız. Siz size uygun lisansı seçin ve suramı bize bırakın. Haydi artık Business Starter lisansının avantajlarına göz atalım.

Business Starter Lisansında Nelere Sahip Olacaksınız?

● Bizi tercih ettiğiniz takdirde işletmeniz için e-posta adres alabiliriz sizin için. E-posta adresinizi “[email protected]” formunda alarak şirketinizi ön plana çıkarabiliriz.

● 300’e kadar kullanıcıya erişim sağlayabilirsiniz.

● 100 katılımcılı imajlı toplantılar yapmanız mevcuttur.

● Kullanıcı başına 30 GB depolama alanı​ sağlayarak depolama külfeti çekmememizi sağlayabiliriz.

● Güvenlik ve idare denetimleri​ni dilerseniz siz dilerseniz de sizin yerinize biz yapabiliriz.

● Standart Destek​ sunarak şirket muhtaçlıklarını gidermenize yardımcı oluruz.

● Tüm Google Workspace iş uygulamalarına fiyat bir formda sahip olabilirsiniz. Üstelik entegre ederek çok daha kaliteli kullanabilirsiniz.

Google İş Ortağınız Olarak Nasıl Takviye Veririz?

İş ortağınız olarak Google Workspace ile karşınızdayız. Bâtın iş ortağınız olarak size nasıl takviye vereceğimizi merak ediyorsanız içeriğimizin aşağıdaki kısmını okumanız kâfi olacaktır. Bu bahsettiğimiz tüm avantajlardan faydalanmak için ise HTekin Dijital Web Tahlil Hizmetleri sitemizi ziyaret ederek bizimle irtibata geçmeniz kâfi olacaktır. Dilerseniz birlikte adım adım anlattığımız dayanaklarımıza göz atalım.

Hesap Yönetimi​: İşletmeniz için Google Workspace hesapları oluşturuyoruz. Kullanıcı ismi ve e-postaları belirliyoruz.

Güvenli Data Transferi:​ Evvelki ortamda bulunan bilgilerinizi epeyce inançlı bir formda Google Workspace alanına aktarıyoruz.

Eğitim Ve Destek​: Kurumu yaptıktan sonra da dilerseniz size eğitim ve dayanak veriyoruz.

İhtiyaç Tahlili: İşletmenizin gereksinimlerine yönelik tahlilleri tespit ederek hayata geçiririz.

Google Workspace İş Uygulamaları​ Nelerdir?

İçeriğimizin bu kısmında sizlere Google Workspace uygulamalarından bahsedeceğiz. Birbirinden bedelli 11 uygulamayı size tanıtırken dikerseniz uygulamalar hakkında çok daha fazla bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz birlikte uygulamaları inceleye geçelim.

Gmail: Kurumsal Gmail hesabı ile güçlü e-posta hizmeti sağlanıyor.

Google Drive: Belge oluşturma ve düzenleme süreçlerinizi Google Drive ile yapabilirsiniz.

Google Meet: Oldukça yüksek kalitede manzaralı görüşmeler ve toplantılar yapmak için Google Meet’i tercih ediniz.

Google Calendar: Toplantı ve etkinliklerinizi dilediğiniz üzere yönetebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Google Calendar’ı kesinlikle denemelisiniz.

Google Chat: Çevrimiçi mesajlaşmanın en inançlı yolu Google Chat.

Google Docs: Metin evrakları oluşturmayı ve dilediğiniz üzere paylaşmayı istiyorsanız Google Docs’u denemelisiniz.

Google Sheets: Tablolar oluşturabilirsiniz, düzenleyebilirsiniz ve paylaşarak ortak çalışmalar sağlayabilirsiniz.

Google Slides: Toplantıların vazgeçilmezi olan slaytları birde Google Slides ile denemelisiniz.

Google Forms: Anket ve formlarınızı Google Forms ile hazırlayarak anında geri dönüş alabilirsiniz.

Google Sites: Şirketiniz ismine web site açmak için kullanışı da epey kolay olan Google Sites’i deneyin.

Google Keep: Not almanıza ve liste oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Üstelik hatırlatıcı özelliği sayesinde hiçbir özel günü de unutmazsınız.

Güvenlik ve Denetim: İşletmenizi Müdafaa Altına Alın

Google Workspace’in size sunmuş olduğu bu süper uygulamalarla birlikte şirketinizi bir adım öne taşıyarak rakiplerinizden öne geçin. Üstelik Google altyapısı ve garantisi ile tasarlanarak bilgilerinizi makus gayeli üçüncü bireyler tarafından korunur. Tüm bunların yanı sıra uçtan uca şifreleme özelliği bulunmaktadır. Üstün muhafazalı özellikleri sayesinde kullanıcı beğeni toplayan alanında bir numara olan Google Workspace denemediyseniz çabucak denemenizi tavsiye ederiz.

Sonuç

Google Workspace lisanslarını satın almak için, uygulamalarını edinmek ve kurulumunu yapmak için çabucak bizimle irtibata geçebilirsiniz. HTekin ailesi olarak sizler için dilediğiniz suramı yapıyor ve tüm uygulamalar hakkında dilediğiniz eğitimi veriyoruz.

Benzer Yazılar

2024 Ek Gelir Güncel Durumu ve İpuçları

2024 ek gelir fırsatları hakkında şimdiki bilgilere mi gereksiniminiz var? Ek gelir elde etmek, birçok insanın maddi özgürlüğe ulaşma gayesini gerçekleştirmesine yardımcı olabilir. Bu makalede, size 2024 yılında ek gelir elde etme konusunda şimdiki durumu ve ipuçlarını sunacağız. İster tam vakitli bir işiniz olsun, ister konutta çalışıyor olun yahut boş vakitlerinizi pahalandırmak isteyin, ek gelir […]

Bir yanıt yazın