Sokağın Çocukları Son Bölümü İzle

Sokağın Çocukları İzle Konusu

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yine insan olmak için İstanbul’a gelir. Ama kadim kent İstanbul’un onun için öbür planları vardır. Mia kendisini uygunla berbatın, aşkla nefretin, hayatla vefatın birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir öykünün tam merkezinde bulur. Bu öyküde ona eşlik edenlerse karanlık ve cazibeli Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de değerlisi, beşerler ve vampirler ortasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Sokağın Çocukları 1. Sezon

Sokağın Çocukları 1. Sezon kurallarıyla büyümüş üç kuşak üzerinden ‘sokağın adaleti’ kavramına farklı, kozmik ve gerçekçi bir bakış. Murat, 23 yaşında bir delikanlıdır. Dul annesiyle bir arada yaşayan Murat yeri gelir küçük kardeşi Çarli ve yaşça kendisinden büyük olmasına karşın ağabeyi Suat’a babalık eder, yeri gelir üç çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Beyza’ya destek olur. Murat, birebir vakitte zekâsı ve cüretiyle mahallenin ağabeyi Şehmuz Ağa’nın da gözbebeğidir.

Sokağın Çocukları Fragman

Sokağın Çocukları 2. Sezon

Hasımlık büyük, Sokağın Çocukları 2. Dönem belli ki arbedesi sert olacak. Ancak Şehmuz Ağa’nın onca genç varken Murat’ı tercih etmiş olması, güç savaşında istikrarları etkileyecektir.

Benzer Yazılar

2024 Ek Gelir Güncel Durumu ve İpuçları

2024 ek gelir fırsatları hakkında şimdiki bilgilere mi gereksiniminiz var? Ek gelir elde etmek, birçok insanın maddi özgürlüğe ulaşma gayesini gerçekleştirmesine yardımcı olabilir. Bu makalede, size 2024 yılında ek gelir elde etme konusunda şimdiki durumu ve ipuçlarını sunacağız. İster tam vakitli bir işiniz olsun, ister konutta çalışıyor olun yahut boş vakitlerinizi pahalandırmak isteyin, ek gelir […]

Bir yanıt yazın